Çocuk Beslenmesi
top of page

Çocuk Beslenmesi

Hazır gıdalar ne bize ne de çocuklarımıza yeterince besleyici öğünler sunamıyor. Üstelik çoğu zaman şüpheli içerikleri yüzünden pişirdiğimiz yemeklerin sağlığından bile emin olamıyoruz.

Mamaya’yı sadece biz büyükler için değil, çocuklar da vitamin, mineral, protein karbonhidrat içerikli öğünler ile sağlıklı bir şekilde beslensin, lezzetine bayılsınlar diye yarattık.


Miniklere Özel Mamaya Lezzetleri


Mamayalar’ın her biri çocuk beslenmesine uygun, ancak onlara “sebze yedirmeden” sebze yedirebileceğin, gözlerine de hitap eden rengarenk özel tarifler ile yemek saatlerini çok daha keyifli bir hale getirebilirsin.


Çocuk Mamaya’sı


Organik durum buğdayına eklediğimiz brokoli püresi, pancar püresi ve bal kabağı püresi ile lezzetlenen Mamaya çocukların favorisi. Ek gıda dönemindeki miniklere veya katı gıdaya geçiş döneminde kendi kendine beslenen bebeklerin elle yemesine de çok uygun.

Küçüklere Lezzet Mamaya

Organik durum buğdayına eklediğimiz ıspanak püresi, bal kabağı püresi ve pancar püresi ile lezzetlenen tarifimiz çok besleyici ve lezzetli. Üstelik hayvan şekillerine sahip bu özel Mamaya sayesinde yemek saatleri çok daha eğlenceli ve renkli.

Mamaya Püreleri

Mamaya’nın temiz içerikli organik meyve ve sebze püreleri de çocukların beslenmesine oldukça uygun.

Meyvenin kendi şekeri ile tatlanan ve düşük ısıda su eklenmeden hazırlanan Mamaya meyve pürelerini muhallebilere ekleyebilir, miniğini değişik lezzetlerle tanıştırabilirsin.

Yine düşük ısıda su eklenmeden hazırlanan Mamaya sebze püreleri ile çocukların sevdikleri yemeklere farklı tatlar katıp, yiyeceklerinin vitamin ve mineral değerlerini yükseltebilirsin.






Neden Mamaya ile Çocuk Beslenmesi?


Çünkü gözümüzden bile sakındığımız minikler, en az onlar kadar saf ve temiz yiyeceklere layık. Mamaya tıpkı çocuklar gibi temiz; organik, katkısız, koruyucusuz ve vegan. Üstelik her bir Mamaya vitamin ve mineral deposu olduğu için çocukların sağlıklı gelişmelerine de yardımcı.

Miniklerin yiyeceklerine lezzet katmak, öğünlerinin besleyiciliğini artırmak için pratik Mamaya ile pişirdiğin yaratıcı tariflerinle farkını gösterebilir, sen de bu yeniliğin parçası olabilirsin.

9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page